Rosa hundtårta!

Rosa hund tårta till en mycket söt tjej som fyllde 1 år, tårtan är fylld med banangrädde & hallon & spacklad med Tårtbagerkans goda smörkräm. Tårtan är täckt med marsipan och alla dekorationerna är också gjorda i marsipan. (Förutom hundkojan som är gjord i Rice Krispies)

 Buzz Lightyear tårta!

Buzz Lightyear tårta till en liten pojke som fyllde 4 år, tårtan är fylld med Ahlgrensbilarfluff & jordgubbar,så god blandning! Spacklad med Tårtbagerskans goda smörkräm.Den är täckt med marsipan & dekorationerna är gjorda i sugarpaste,flowerpaste & marsipan.

 Detaljer..

En liten detalj kan liva upp en tråkig tårtkartong..

 Hello Kitty tårta!

Hello kitty tårta till en liten tjej som fyllde 3 år. Tårtan är fylld med chokladfluff & jordgubbar & spacklad med Tårtbagerskans goda smörkräm. Tårtan är täckt med marsipan & alla dekorationerna är också gjorda i marsipan.

 Lego Ninjago tårta!

Lego Ninjago tårta till en liten pojke som fyllde 5 år. Tårtan är fylld med dumlefluff & hallon & spacklad med Tårtbagerskans goda smörkräm. Tårtan är täckt med marsipan & alla dekorationerna är också gjorda i marsipan.

 TÄVLING I SAMARBETE MED SERVIR.SE

TÄVLING I SAMARBETE MED SERVIR.SE
Gå in på Tårtbagerskan på Facebook & läs mer!
Lycka till!
Kram/Tårtbagerskan

 Pingu tårta!

Denna helgen fick jag ett roligt uppdrag, att göra en Pingu tårta, något som jag inte testat tidigare, men här är resultatet! Tårtan är fylld med Ahlgrensbilarflugg & vaniljgrädde & täckt med marsipan, alla dekorationerna är också gjorda i marsipan.

 Luleå Hockey tårta!